Header

de Beijer Groep BV
de Beijer Groep BV is een toonaangevende groep Nederlandse en Duitse bedrijven op het gebied van productie, handel en logistiek van grondstoffen. We leveren grondstoffen aan de water- en wegenbouw, de betonindustrie, de recreatiemarkt, de park- en landschapsarchitectuur en de grof keramische industrie. We produceren onze grondstoffen voor een deel op eigen locaties. Ook zijn we actief in op- en overslag binnen Nederland en Duitsland

De groep bestaat uit verschillende zelfstandige bedrijven. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisatie en handelt onder zijn eigen naam. Door intensief samen te werken optimaliseren en beheersen we de hele logistieke keten van productie, handel en transport.
We hebben eigen binnenvaartschepen en een eigen wagenpark. Hiermee zorgen we ervoor dat u op tijd krijgt wat u nodig heeft. Niet te vroeg en niet te laat. Gewoon op tijd! We zijn niet voor niets één van de snelst leverende leveranciers in de markt.

de Beijer, uw partner in grondstoffen en logistiek!


 


Landschapszone Nijmegen


Wij zijn uw partner voor uw transport over water!


Herhuisvesting

Subcategorieën

 • Branches
 • Links


 • algemeen
 • Producten
 • Logistiek
 • Werken bij

  Vacature: Disponent Scheepvaart

  Vacature: Disponent Scheepvaart - de Beijer Groep bv

   

  De organisatie

  De Beijer Groep BV bestaat uit een aantal zelfstandige Nederlandse en Duitse bedrijven die al bijna 60 jaar zijn gespecialiseerd in de productie, handel en logistieke afhandeling van grondstoffen. Een modern wagenpark en eigen binnenvaartschepen staan garant voor een optimale logistieke dienstverlening. Deze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot de levering van grondstoffen: wij zijn ook actief in op- en overslag van grondstoffen binnen Nederland en Duitsland.

   

  De Beijer Groep levert grondstoffen aan de grond-, weg- en waterbouw, de asfalt- en betonindustrie, de recreatiemarkt, de park-en landschapsinrichting en de keramische industrie. Wij hebben oog en hart voor de omgeving waarin wij werken: we streven naar lange termijn relaties met onze klanten, leveranciers en partners met als doel een continue en duurzame groei voor alle partijen.  Daarnaast werken wij actief aan het produceren van duurzame producten en voeren we het duurzaamheidslabel NL Greenlabel.

   

  De baan

  Voor deze afwisselende en uitdagende functie geldt dat zij, na een gedegen inwerkperiode, met een grote mate van zelfstandigheid wordt uitgevoerd, waarbij eigen initiatief essentieel is. De Beijer Groep BV heeft een hands-on mentaliteit en kenmerkt zich als bedrijf door dynamische, korte communicatielijnen en een open bedrijfscultuur.

   

  Als disponent ben je verantwoordelijk voor de optimale planning van scheepsvrachten zodat de leveranties tijdig op de plaats van bestemming zijn en schepen optimaal bevracht zijn. Je taken bestaan o.a. uit:

  ·           Het opstellen van een maand, week -en dagplanning met als doel het optimaal inzetten van de eigen vloot en charters.

  ·           Het plannen van vrachten vanuit (of vanaf) de diverse (eigen) winlocaties en realiseren van een tijdige aflevering op de eindbestemming.

  ·           Het plannen van transporten voor derden en realiseren van een tijdige aflevering op de eindbestemming.

  ·           Het onderhouden van contacten met schippers voor, tijdens en na de vaart.

  ·           De administratieve afwikkeling van de vrachten evenals afdelingsondersteuning.

  ·           Het onderhouden van contacten met o.a. laad- en losplaatsen waaronder asfalt- en betoncentrales en steenfabrieken.

  ·           Het ondersteunen van het Hoofd Scheepvaart bij de werkzaamheden t.b.v. de afdeling.

  ·           Het waarnemen van werkzaamheden binnen de afdeling bij afwezigheid van collega's.

   

  De functiecriteria

  ·           HBO-niveau, richting Logistiek en Economie;

  ·           Goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse en Duitse taal;

  ·           Ervaring met ERP-systemen (bij voorkeur SAP) en MS Office (Word, Excel);

  ·           Uitstekende communicatieve vaardigheden;

  ·           Resultaatgericht (Je kunt omzetkansen creëren, zien en benutten);

  ·           Kwaliteitsbewust (De klant staat centraal in je denken en handelen);

  ·           Teamplayer met een hands-on mentaliteit.

  ·           Flexibel buiten de reguliere werktijden

   

  Wij bieden

  Een leuke en uitdagende functie in een enthousiast team. Kernwaarden zijn collegialiteit, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

   

  In de tweede helft van 2016 verhuizen wij naar onze nieuwe locatie in Dodewaard.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H. Nuij, 0481 439 111. 

  Uw sollicitatie kunt u sturen aanDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of aan de Beijer Groep BV, T.a.v. mevrouw C. M.T. Nolet, Postbus 64, 6566 ZJ Millingen a/d Rijn.

   

  www.debeijerbv.com

   Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Lees meer: Vacature: Disponent Scheepvaart

 • Organisatie
 • Home
 • Openingstijden

  Openingstijden

 • Contact

  Contact

 • Nieuws

  Nieuws

 • Projecten
 • Post-it

  Vacature: Receptionist

 • Productie
 • Handel
 • nieuwbouw
 • Procedures

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures