Header

de Beijer Bouwgrondstoffen BV
In Dodewaard is ons hoofdkantoor gevestigd. de Beijer levert al meer dan zestig jaar een breed assortiment grondstoffen voor de weg- en waterbouw, de betonindustrie, de recreatiemarkt, de park- en landschapsarchitectuur en de grof keramische industrie. Door de intensieve samenwerking met andere ondernemingen binnen de groep kunnen we efficiënt leveren. Onze klanten krijgen van ons een totaalpakket van advisering bij de keuze en toepassing van grondstoffen tot aan de tijdige levering op plaats van bestemming.

Op het terrein in Dodewaard met een oppervlakte van ca 9 ha beschikken wij over laad-, los- en overslagfaciliteiten aan een grootscheeps vaarwater. Hier kunnen we diverse grondstoffen opslaan en gedeeltelijk bewerken voor onze klanten, zoals het breken en zeven van de producten. Voor diverse klanten verzorgen wij het voorraadbeheer. Wij zorgen ervoor dat u op tijd krijgt wat u nodig hebt. Ook derden kunnen gebruik maken van onze opslagfaciliteiten. Wij slaan zowel overdekt als in de openlucht goederen op.

Vanuit Dodewaard vindt ook het transport per vrachtwagen van grondstoffen voor de Nederlandse markt plaats. We beschikken over een groot logistiek netwerk waarbij we diverse soorten transport in kunnen zetten. Hierbij kunt u denken aan kippercombinaties en kraanwagens. Het astransport verzorgen we voor het grootste deel met ons eigen wagenpark. Daarnaast werken wij samen met nationale en internationale transporteurs. Ook de binnenvaartschepen waarmee we werken zijn voor een deel ons eigendom.

Daarnaast is het hoofdkantoor ook een handelsorganisatie. We vertegenwoordigen diverse grondstofleveranciers uit Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. de Beijer Bouwgrondstoffen BV verzorgt bijvoorbeeld de exclusieve verkoop van de Quarzitische Grauwacke in Nederland.

Op onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Bouwstoffen van toepassing. De leveringsvoorwaarden vindt u hier.


0b9b484b018776b24eddaac79eaf188c.jpg

 

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures